Αγνωστος αντρας

είναι σχεδόν νύχτα και περιπλανιέμαι σε δρομάκια άγνωστα για μένα ,και ξάφνηκα βλέπω μια είσοδο ανοιχτή (φαινόταν σαν να ήταν παλιό ανοιχτό αμφιθέτρο εγκαταλελλημένο) μπένω μέσα και προχοράω ,στην απέναντι άκρη για να βγω απο την άλλη είσοδο βλέπω έναν άγνωστο άντρα (παλικάρι) όμορφο με μουστάκι και γυαλια μυωπίας καλοντυμένο ,κράτούσα ένα καλώδιο στο χέρι προσπαθόντας να το συνδέση με φωτισμό υποτίθεται οτι θα το επισκέυαζε το εγκαταλελλημένο μέρος και θα το έφτιαχνε καινούργιο μαγαζί ,τον ρώτησα άμα ήθελε βοήθεια (και γυρνάει και μου λέει ,θα φτιάξω αυτό το μαγαζί θέλεις να συνεργαστούμε? να είμαστε συνεταιροι μαζί χαμογελόντας )εγώ χαμογέλασα και κούνησα το κεφάλι θετικά!
Δέσποινα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Γενικά, το σμαράγδι συμβολίζει τον έρωτα, την υγεία και την εκτίμηση αλλά ταυτόχρονα έριδες, ζήλιες και καυγάδες.

Αν ονειρευτείτε σμαράγδια σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και πιθανώς περιουσία από κληρονομιά για την οποία όμως θα σας προκαλέσουν προβλήματα άλλοι.

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.