περιεργα πραγματα

Καλησπερα ειμαι η σαντρα σημερα πριν μια ωρα ειδα ενα ονειρο.ημουν στην αρχη στην πισω αυλη του σπιτιου μου κ εψηνε η μανα μου με τον πατερα του συντροφου μου.τους ακουγα μα δεν τουσ εβλεπα.ηταν κ ο πατερας μου οπως ηταν παντα.φορουσε μονο ενα τζιν σορτς.τον αγκαλιαζα κ εκλαιγΑ ΝΑ ΜΗΝ φυγει κ ειπα πως τον αγαπαω κ μ απαντησε κ εγω παιδι μου.στη πραγματικη ζωη αυτο δεν εχει συμβει ποτε.κ του γελασα.σημειωση οτι ο πατερας μου εχει φυγει εδω κ 7 χρονια απο τ σπιτι.πηρε ενα μηχανακι κ εφυγε κ με χαιρετησε.τρεχω μεσα ειχε λεει γλεντι.ειδα το συντροφο μου να καθεται αναμεσα σε δυο μαυροντυμμενες κοπελες με κοτσιδα π εμοιαζαν πολυ.τα ειχε λεσι μ αυτη π καθοταν δεξια του.τον πηρα στο δωμΤιο της μανας μου και τον ρωτησα γιατι.πηρα το κινητο τογ κ του εστελνε μηνυμα η φιλη της κ τ λεγε τι γλυκουλια π ειστε μαζι.κ φωτογραφιες με αυτες κ αλλες πολλες γυναικες.πηγε να με φιλησει κ τραβηχτηκα κ εφυγα κ βρεθηκα σε ενα υπερτεραστια ψηλο κτιριο.μετα αυτοματα βρεθηκα στο μπανιο μου κ φορεσΑ κοκκινο κραγιον κ το πανω χειλος μου στη μεση ηταν νεκρωμενο.μολις το κουνησα ξυπνησα.ευχαριστω εκ των προταιρων.
σαντρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.