Eκρηξη αυτοκινητου,Συνεργατρια μου και μια ηθοποιος

Χαιρετε ειδα ενα παραξενο ο ονειρο ημασταν σε κεντρο ξενων γλωσσων το οποιο διαχιρηζομαστε εγω και η συνεργατρια μου και μας ειχε ερθει για επισκεψη μια γνωστη κομικη ηθοποιος μετα απο λιγο ηρθε και η κορη της για να εγγραφη και εκει εγινε μια εκρηξη αυτοκινητου και ο οδηγος πεθανε μετα απο λιγο ηρθε ενα απηλειτικο μυνημα στην συνεργατρια μου αλλα δεν μου το εδειξε μετα η συνεργατρια μου μπηκε στο αμαξι αν και η οποια δεν εχει αμαξι εγινε αλλη μια εκρηξη σε ενα αλλο αμαξι το οποιο οδηγουσε μια νεαρη κοπελα φλογες παντου και η αγνωστη κοπελα πεθανε εκει με κυριευσε ενας φοβος τοσο θυμαμαι
Αντρεα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν καθόλου καλοί οιωνοί.

Αν ονειρευτείτε απλώς βατόμουρα, να περιμένετε αναποδιές στις δουλειές σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μαζεύετε βατόμουρα, είναι προμήνυμα ατυχίας και μπλεξιμάτων.

Είδες άγαλμα στο όνειρο σου; Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για τα αγάλματα στα όνειρά μας. Διάβασε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας;