Πεθαμένη άγνωστη γριά γυναίκα ή οποία φαινόταν πολυ νέα .

Ξεκινάω λέει με κάποιους συγγενείς μου για να παμε σε μια κηδεία λέει μιας γιαγιάς την οποία δεν ηξερα έτσι φτάνουμε σε ένα εκκλησάκι που είχε και τάφους απέξω εγω κοιταω ερευνητικά ολους τους τάφους και από απροσεξία μου παταω ένα τάφο και το καταλαβαινω κατευθείαν και τρέχω γρήγορα από πάνω του ...έπειτα μπήκα μέσα στην εκκλησία και βλέπω την γυναίκα στο φέρετρο βγαζω λοιπόν ένα κόκκινο τριαντάφυλλοαπο την τσάντα μου και το αφήνω στο φέρετρο μέσα ..το πρόσωπο της ήταν γυρισμένο στην αντίθετη πλευρά από μενα ..ήταν μελαχρινή με έντονο μακιγιάζ και ένα κραγιόν φούξια τα μαλλιά της μαύρα .. Και λεω πως είναι πολύ όμορφη και αυτή εκείνη την ωρα μου χαμογελάει σαν να με ευχαρίστησε .....τι είναι αυτό το όνειρο ....
Νατασα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα! Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες. Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Η φωλιά είναι συμβολο αγάπης, θαλπωρής και έρωτα. Κατά μία έννοια συμβολίζει το από που προερχόμαστε ενώ μπορεί να συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια μας.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.