Συνεχόμενα περίεργα ονειρα

1) ειδα τον σύζυγο μου ημιγυμνο σε μια μεγαλη φωτεινη λακκούβα και διπλα του τοποθετημένο το αυτοκινητο μας ανάποδα. Εγω μαζι με άνδρες συναδέλφους τον κοιτάζουμε απο το πανω μέρος της λακκούβαςκαι σκεφτόμασταν πως θα τον βγάλουμε. Η αιισθηση ηταν οτι τον βγάλαμε τελικα . 2) νεκρος φιλος εμφανίστηκε έξω απο την δουλεια μου χαρούμενος πολυ και μου είπε οτι δεν πέθανε , εγω εκλαιγα απο χαρα που τελικα ηταν ζωντανος ,μας παρακολουθούσαν κάποιοι συνάδελφοι παλι στο δρόμο μπροστα απο την δουλεια. 3) στη δουλεια υπήρχαν τρεις ανθοδεσμες , η μια ηταν για μενα αλλα έφυγα δεν την πηρα. Ξανθιά συνάδελφος που περιμενα με το λεωφορειο της δουλειας μου είπε να παω πισω στο κτιριο να την παρω ,θα προλαβω και το λεωφορείο. Την πηρα ηταν ροζ τριαντάφυλλα .
ΜαρΙα ψου

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το γραφείο συνήθως το συνδέουμε με την εργασία αλλά και το διάβασμα, ανάλογα την ηλικία. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γραφείο.

Τα όνειρα με δαχτυλίδια δε θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο;

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;