ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΜΑ

ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΥΛΙ ΑΓΡΙΟ ΤΗΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΦΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Τα όνειρα με εσώρουχα έχουν να κάνουμε με τον εσωτερικό κόσμο μας, τα συναισθήματά και τα ερωτικά ενώ έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση των εσωρούχων.

Ο λογιστής και γενικά οι δουλειές με αριθμούς είναι απαραίτητες για να κρατάμε τα οικονομικά άρα και τη ζωή μας σε τάξη. Τι σημαίνει στα όνειρα;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις λογιστή στο όνειρό σου, αυτό πιθανώς να φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου λικέρ είναι οιωνός για δυσάρεστα γεγονότα.

Αν είσαι νέα γυναίκα ή άντρας και δεις ότι πίνεις λικέρ τότε να περιμένεις πίκρες και στενοχώριες.

Στην περίπτωση που δεις ότι φτιάχνεις ένα λικέρ για άλλον, τότε θα έχεις προβλήματα στην οικογένειά σου.

 

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.