ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΜΑ ΓΑΤΑΣ

ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΗΞΕΡΕ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΚΟΛΟΓΙΑΝΝΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΞΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΚΟΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΗΤΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΕΝΑ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ
ΕΥΤΥΧΙΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα! Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Τα παγωτά είναι τα αγαπημένα μας για το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα όνειρα δεν είναι τόσο καλός οιωνός.

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.