ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ (ΟΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟ 2 ΜΗΝΩΝ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΗ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΜΕΝΟ. ΑΦΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΔΩΣ. ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ. ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΟΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΒΟΛΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΞΟΒΟΛΟΙ.... ΓΥΡΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΒΕΛΗ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΕΞΩ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ.
ΑΝΝΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Ενα από τα καλά όνειρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα βιβλία στο όνειρό σας σημαίνουν ότι κάτι καλό θα σας συμβεί.

Αν δεις ότι είσαι παράνυφος, θα πάρεις μεγάλη χαρά.

Αν δεις άλλον παράνυφο, τότε θα μάθεις κάτι από κάποιον και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.