σεισμος,παιδί

Είδα να γίνεται σεισμός και να τρέχω έξω από το σπίτι με τα δύο παιδιά και το τρίτο το άφησα μέσα να πέσουν πάνω του τα χαλάσματα για να πεθάνει.
Αθανασία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...

Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια, σημαίνει ότι υπάρχουν κουτσομπολιά γύρω από εσένα.

Ενα πολύ καλό όνειρο αν πιστεύετε στο Θεό και είστε καλοί Χριστιανοί.

Αν ονειρευτείς το ιερό Ευαγγέλιο στον ύπνο σου, θα ακούσεις καλά λόγια και συμβουλές από ανθρώπους που θέλουν το καλό σου.

Για τους θρησκευόμενους το ευαγγέλιο είναι σημάδι επιτυχίας ενώ γιά τους άθεους το όνειρο είναι κακό.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν καθόλου καλοί οιωνοί.

Αν ονειρευτείτε απλώς βατόμουρα, να περιμένετε αναποδιές στις δουλειές σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μαζεύετε βατόμουρα, είναι προμήνυμα ατυχίας και μπλεξιμάτων.