εκκλησια,σεισμος,ατυχημα.

είδα ότι πάθαμε ένα ατύχημα εγώ το παιδί μου και ο άντρας μου,είχαμε πέσει σε γκρεμό,αλλά σωθήκαμε,στην πορεία βρέθηκε κάποιος και μας βοήθησε εγώ όσο περίμενα είδα στο βάθος του γκρεμού μια εκκλησιά να κουνιέται πάρα πολύ,σαν να γινόταν ένας μεγάλος σεισμός,τους το είπα, και εκείνος που βοηθούσε μου είπε πως ήταν η εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και ότι γινόταν θαύμα.
μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.

Αν δεις όνειρο ότι τσιμπάς κάποιον θα έχεις κάποια ερωτική περιπέτεια.

Αν δεις ότι τσιμπάς τον αγαπημένο σου σημαίνει ότι θα σε απογοητεύσει. Πρόσεξε.

 

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Τα χόρτα είναι μια βασική τροφή για τον άνθρωπο από τότε που έμαθε να μαγειρεύει. Τι εξήγηση δίνει όμως ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας χόρτα;

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.