Μαύρη γάτα μες στο σπίτι μου

Άκουσα θόρυβο, άνοιξα την πόρτα του παταριού και πήδηξε μια μαύρη γάτα μέσα στην μπανιέρα. Της πάτησα την ουρά και αυτή με κοιτούσε μες στα μάτια σαν να μου έλεγε: " Άφησέ με και θα φύγω. " Η μουσούδα της ήταν σκυλίσια. Εγώ τη χτυπούσα για να τη σκοτώσω, αλλά στο τέλος την πήρε η μεγάλη μου κόρη, την έβγαλε έξω σ' ένα πάρκο και την έβαλε να ορκιστεί ότι δε θα ξανάρθει.
Άννα

ονειροκριτης

πριν από 7 χρόνια 5 μήνες

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται αναποδιές... Από την άλλη πλευρά η γάτα στο όνειρο σημαίνει γενικά κακοτυχία, αν δεν καταφέρεις να τη διώξεις. Εσύ είδες πως η γάτα ήταν στο πατάρι, που σημαίνει προβλήματα ή αρρώστιες στο σπίτι, αλλά λες ότι την διώξατε που σημαίνει είτε ότι θα υπερνικήσεις όποια εμπόδια εμφανιστούν ή ότι θα αποκτήσεις κάποια λεφτά είτε ότι θα πάρεις ανταμοιβή για κάτι που θα πετύχεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η λέξη δούλος,  προήλθε από την αρχαιότερη λέξη δόελος και ίσως έχει ρίζες στο ρήμα δέω (δένω). Στην αρχαιότητα, δούλος ήταν ο εκ γενετής σκλάβος, δηλαδή εκείνος που γεννιόταν από γονιό σκλάβο, σε αντιδιαστολή προς τον ανδράποδο, δηλαδή εκείνον που υποδουλωνόταν σε πόλεμο.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Πολύ καλό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην είστε ήδη έγκυος ή να μην περιμένετε εγκυμοσύνη!

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι το αίμα στα όνειρά μας συμβολίζει τη ζωτικότητα μας αλλά πολλές φορές και τον φόβο, την οργή και γενικότερα τα πιο μύχια συναισθήματά μας.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Μολονότι τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ευημερία, πλούτη και καλή υγεία, δε συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπετε στο όνειρο σας να ψήνετε ψωμί.