Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Μαύρη γάτα μες στο σπίτι μου

Άκουσα θόρυβο, άνοιξα την πόρτα του παταριού και πήδηξε μια μαύρη γάτα μέσα στην μπανιέρα. Της πάτησα την ουρά και αυτή με κοιτούσε μες στα μάτια σαν να μου έλεγε: " Άφησέ με και θα φύγω. " Η μουσούδα της ήταν σκυλίσια. Εγώ τη χτυπούσα για να τη σκοτώσω, αλλά στο τέλος την πήρε η μεγάλη μου κόρη, την έβγαλε έξω σ' ένα πάρκο και την έβαλε να ορκιστεί ότι δε θα ξανάρθει.
Άννα

ονειροκριτης

πριν από 6 χρόνια 7 μήνες

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται αναποδιές... Από την άλλη πλευρά η γάτα στο όνειρο σημαίνει γενικά κακοτυχία, αν δεν καταφέρεις να τη διώξεις. Εσύ είδες πως η γάτα ήταν στο πατάρι, που σημαίνει προβλήματα ή αρρώστιες στο σπίτι, αλλά λες ότι την διώξατε που σημαίνει είτε ότι θα υπερνικήσεις όποια εμπόδια εμφανιστούν ή ότι θα αποκτήσεις κάποια λεφτά είτε ότι θα πάρεις ανταμοιβή για κάτι που θα πετύχεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

 

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Γενικά, το σμαράγδι συμβολίζει τον έρωτα, την υγεία και την εκτίμηση αλλά ταυτόχρονα έριδες, ζήλιες και καυγάδες.

Αν ονειρευτείτε σμαράγδια σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και πιθανώς περιουσία από κληρονομιά για την οποία όμως θα σας προκαλέσουν προβλήματα άλλοι.