Μαύρη γάτα μες στο σπίτι μου

Άκουσα θόρυβο, άνοιξα την πόρτα του παταριού και πήδηξε μια μαύρη γάτα μέσα στην μπανιέρα. Της πάτησα την ουρά και αυτή με κοιτούσε μες στα μάτια σαν να μου έλεγε: " Άφησέ με και θα φύγω. " Η μουσούδα της ήταν σκυλίσια. Εγώ τη χτυπούσα για να τη σκοτώσω, αλλά στο τέλος την πήρε η μεγάλη μου κόρη, την έβγαλε έξω σ' ένα πάρκο και την έβαλε να ορκιστεί ότι δε θα ξανάρθει.
Άννα

ονειροκριτης

πριν από 7 χρόνια 11 μήνες

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται αναποδιές... Από την άλλη πλευρά η γάτα στο όνειρο σημαίνει γενικά κακοτυχία, αν δεν καταφέρεις να τη διώξεις. Εσύ είδες πως η γάτα ήταν στο πατάρι, που σημαίνει προβλήματα ή αρρώστιες στο σπίτι, αλλά λες ότι την διώξατε που σημαίνει είτε ότι θα υπερνικήσεις όποια εμπόδια εμφανιστούν ή ότι θα αποκτήσεις κάποια λεφτά είτε ότι θα πάρεις ανταμοιβή για κάτι που θα πετύχεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.

Δυσάρεστο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη, γιατί προμηνύει ασθένειες στενοχώριες και μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις σε χαράδρα να προσέξεις την υγεία σου γιατί θα αρρωστήσεις.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.

 

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.