Πυροβολισμός απο αγορι

Ειδα οτι το έφευγα απο το αεροδρόμιο με μια φίλη μου και ενας τύπος πέρασε μπροστά μας και πηρε την βαλίτσα της φίλης μου (θεωρήσαμε καταλάθος Γιατι κρατούσε πολλα πραγματα και οτι την τράβηξαν τα πραγματα) και εγω έτρεξα να τον προλάβω ωστόσο ηταν σε απόμερο μέρος το αυτοκίνητο του και ετσι πως παει να φυγει μπαίνω στην μέση του δρόμου ωστε να σταματήσει και γυρνάει πίσω δεν μπορούσε να φυγει αλλιώς και παω προς το παράθυρο του να του πω οτι πηρε την βαλίτσα και ξαφνικά βλέπω το προσωπο του αγοριού μου (αλλα ηταν σαν να βλέπω έναν εντελώς διαφορετικό αγορι και σαν να μην ειχαμε σχέση) βγαίνει και βγάζει και ενα όπλο και με κυνηγούσε πηγα και κρύφτηκα κατω απο ενα αυτοκίνητο μετα ηρθε βγήκα και τέλος πάντων που έριξε στο κεφαλι.. Ομως εγω έζησα και τον εφοδίασα και πηγα και πηρα το όπλο του και του εριζα παρα πολλες ! Ομως και αυτος έζησα και εκείνη την στιγμη σαν να θυμήθηκαμε οτι εχουμε σχέση.. Μετα ξημέρωσε και λεγαμε οτι πονάμε και οτι δεν επρεπε να το κανουμε αυτο ο ενας στο άλλον..
Φωφη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Πολύ καλό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην είστε ήδη έγκυος ή να μην περιμένετε εγκυμοσύνη!