Ο σατανας

Ήμουν ετοιμοθάνατος και μετά από λίγο Πέθανα όταν ξυπνησα μεσα στο όνειρο είδα ότι αναστηθηκα και ο λογος ήταν επειδή ή μαμα μου είχε κάνει συμφωνία με τον σατανά να αναστηθω για να πεθάνει αυτή. Μαλωσα με αυτήν και μετά αφού την επεισα να μην το κάνει δεν το έκανε και ξανα πεθανα ... Όταν ξυπνησα ήμουν στο κρεβάτι μου κανονικά τι σημαίνει αυτο?
Μαριος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.