Ήμουν άντρας

Ενώ είμαι γυναίκα έχω δει δύο τρεις φορές όνειρο ότι είμαι άντρας κατά τη σεξουαλικη πράξη. Επίσης μια φορά ονειρευτηκα ότι είχα ανδρικά γεννητικα όργανα σε στυση, τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Η παροιμία λέει, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Δείτε πως ερμηνεύονται τα όνειρά μας όταν βλέπουμε έναν πεθαμένο, νεκρό συγγενή ή άγνωστο...

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!