Θάνατος Μου είπαν ότι πέθανε η γατούλα μου

Μερικές μέρες πριν πάω την 9χρονη γατούλα μου για στείρωση είδα στον ύπνο μου ότι κάπως με ειδοποίησαν (νομίζω τηλεφωνικά) ότι η γατούλα μου πέθανε στην επέμβαση. Το συναίσθημα που θυμάμαι είναι συντριβή και απελπισία. Την γατούλα μου όμως δεν την είδα πεθαμένη. Η γατούλα μου έκανε την επέμβαση, προέκυψε πυομήτρα όχι όμως σε όλη τη μήτρα μόνο στο ένα τμήμα της, αφαιρέθηκε και την πήρα στο σπίτι μόλις ξύπνησε από την νάρκωση. Την επόμενη μέρα το απόγευμα άρχισε να δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά και την πήγα στο γιατρό. Μου είπε ότι έπαθε περιτονίτιδα και πως είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Την έχω στο γιατρό 2η μέρα και ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση στην θεραπεία. Έχει σχέση το όνειρο? Ήταν προφητικό ότι θα κινδυνέψει αλλά αφού δεν την είδα πεθαμένη θα το ξεπεράσει? Εσείς τι λέτε? Ευχαριστώ
Βίκυ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Είτε τρως είτε αγοράζεις είτε πουλάς είτε απλά δεις μούρα, θα στενοχωρηθείς πολύ ή μπορεί να στενοχωρήσεις εσύ τους άλλους με τη συμπεριφορά σου.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.

Το λευκό θεωρείται το χρώμα της αγνότητας και της καλοσύνης. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λευκό χρώμα.

Ο λογιστής και γενικά οι δουλειές με αριθμούς είναι απαραίτητες για να κρατάμε τα οικονομικά άρα και τη ζωή μας σε τάξη. Τι σημαίνει στα όνειρα;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις λογιστή στο όνειρό σου, αυτό πιθανώς να φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση.