Ούρα,Νερό

Καλησπέρα,είχα δει στο όνειρό μου ότι ημουν κάπου σαν μεγάλες τουαλέτες ξενοδοχείου η κολυμβητηριου και τις έβλεπα βρωμικες και σιχαινόμουν πολύ που τις έβλεπα και μέσα στο όνειρο είδα μια φάση με πολλα νερά στο χώρο αυτό σαν καθαρά ήταν και έβλεπα καθαριστές συνεργείο και έβλεπα να τις καθαρίζουν( ηταν γεματες ουρα βρωμικες τουαλετες )παρα πολυ καλα και να τις τριβουν και να ειναι πεντακαθαρες να γυαλιζουν απο καθαριοτητα και ενοιωθα χαρα μεσα μ λυτρωση που καθαριζονταν σα να τις ετριβα εγω και ελεγα μεσα στο ονειρο εγω σε μια απο τις καθαριστριες καλα ειναι δυνατον να τις βλεπουν αυτοι που ερχονται τοσο καθαρες και να μην λυπουνται να τις βρωμισουν και να γινονται τετοιο χαλι?Κια μου λεε καθε μερα αυτό γινεται,στην αρχη ειναι ετσι και μετα αυτη η κατασταση!Αυτο είδα,απλως μου φανηκε περιεργο!
Μαρίλια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Κακό όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Κάτι κακό θα συμβεί ή κάποια αρρώστια θα σου τύχει.

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...

Πολύ κακό όνειρο αν δείς αγκίστρι, κι αυτό γιατί ο ονειροκρίτης θεωρεί το αγκίστρι ένα από τα ισχυρά σύμβολα του κακού.

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.