Φερετρα στη θαλασσα

Ειδα οτι ημουν σε ενα λιμανι πανω σε μια προβλητα οπου ηταν γεματο κοσμο.Ξαφνικα εμφανιζεται ενα μεγαλο καραβι το οποιο κουβαλουσε τρια φερετρα.δυο γυναικες και εναν αντρα.τα παει στην ακρη οπου ηταν ο παππας για να γινει η κηδεια και καλα και με ενα γερανο καποιος τα βουλιαζε μεσα στη θαλασσα για να τα θαψει αλλα τα πτωματα ανεβηκαν στην επιφανεια των δυο γυναικων μονο απο οσο θυμαμαι και τα πηρε το ρευμα και εφευγαν..τα νερα ηταν καθαρα και η θαλασσα ηρεμη..
Νίκη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Το λευκό θεωρείται το χρώμα της αγνότητας και της καλοσύνης. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λευκό χρώμα.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κόσμο ή ένα πλήθος με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, καθώς τα όνειρα είναι υποκειμενικά και επηρεάζονται από τις εμπειρίες και τις σκέψεις μας. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με πλήθος ανθρώπων.