Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ,ΜΙΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ( ΟΧΙ ΟΜΟΡΦΗ) .ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΩ ,ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ...
ΓΙΩΤΑ

Αλέξης

πριν από 8 μήνες

Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και είδα μπροστά μου μαυροφορεμένη την αδερφή του πατέρα μου η οποία είναι εν ζωή. Δεν της μίλησα, δεν μου μίλησε δεν θυμάμαι αν με κοίταξε, αλλά δεν μπήκε μέσα στο σπίτι. Δεν φοβήθηκα όταν την είδα, απλά μου έκανε εντύπωση που βρισκόταν έτσι ντυμένη στο σπίτι μου μιας και δεν έχω καμία επαφή μαζί της, 10 χρόνια, από το θάνατο του πατέρα μου.

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείς σωλήνες, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά προβλήματα και στενοχώριες και ψάχνεις για κάποια λύση.

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Η παρουσία αστυνομίας συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.