ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ,ΜΙΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ( ΟΧΙ ΟΜΟΡΦΗ) .ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΩ ,ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ...
ΓΙΩΤΑ

Αλέξης

πριν από 1 χρόνο 5 μήνες

Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και είδα μπροστά μου μαυροφορεμένη την αδερφή του πατέρα μου η οποία είναι εν ζωή. Δεν της μίλησα, δεν μου μίλησε δεν θυμάμαι αν με κοίταξε, αλλά δεν μπήκε μέσα στο σπίτι. Δεν φοβήθηκα όταν την είδα, απλά μου έκανε εντύπωση που βρισκόταν έτσι ντυμένη στο σπίτι μου μιας και δεν έχω καμία επαφή μαζί της, 10 χρόνια, από το θάνατο του πατέρα μου.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος που βασίζεται στην ταχύτητα και στα κόλπα για να μας κάνει να πιστέψουμε κάτι που βλέπουμε ως αληθινό.

Αν δούμε στο όνειρό μας το πάτωμα, ο ονειροκρίτης λέει ότι το πάτωμα υποδηλώνει την στήριξή μας. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο...

Από κει και πέρα:

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.