ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ,ΜΙΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ( ΟΧΙ ΟΜΟΡΦΗ) .ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΩ ,ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ...
ΓΙΩΤΑ

Αλέξης

πριν από 1 χρόνο 12 μήνες

Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και είδα μπροστά μου μαυροφορεμένη την αδερφή του πατέρα μου η οποία είναι εν ζωή. Δεν της μίλησα, δεν μου μίλησε δεν θυμάμαι αν με κοίταξε, αλλά δεν μπήκε μέσα στο σπίτι. Δεν φοβήθηκα όταν την είδα, απλά μου έκανε εντύπωση που βρισκόταν έτσι ντυμένη στο σπίτι μου μιας και δεν έχω καμία επαφή μαζί της, 10 χρόνια, από το θάνατο του πατέρα μου.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;