Ο σκύλος μου

Ε'ιδα στον ύπνο μου,τον άσπρο αγαπημένο μου σκύλο,που έχει πεθάνει.Μάλιστα ήταν τόσο ζωντανό το όνειρο που ξύπνησα νομίζοντας πως είναι πάλι κοντά μου.Σκεφτόμουνα πως ο θεός την έφερε πάλι στη ζωή ,επειδή μου έλειπε.Όμως ήταν αδυνατούλα,δεν ήταν τόσο καλα,παιχνιδιάρα κ χαρούμενη αλλά σαν να ήταν λιγάκι άρρωστη
Ιουλιέτα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Τα κρεμμύδια φέρνουν δάκρυα και συνήθως τα αποφεύγουμε και για τη μυρωδιά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πηγή υγείας. Πως τα εξηγεί ο ονειροκρίτης;

Τα όνειρα με μικρά αγόρια είναι γενικά καλά όνειρα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.