Είδε στον ύπνο του τη γιαγιά μας

Γειά σας και από εμένα.... τις προαλλες, είδε ο αδερφός μου στον ύπνο του , τη γιαγιά μας που "έφυγε" πριν από 6 μήνες απο τη ζωή, η οποία του είπε δυνατά: ''Περιμένω τον πατέρα σου"!!!!!!! Ο μπαμπάς μας (ήταν η μητέρα του και του είχε αδυναμία) εν τω μεταξύ πηγαίνει στο κοιμητήριο κάθε Κυριακή , την εβδομαδα όμως που μας πέρασε θα γίορταζε η γιαγιά αν ζούσε....και ο μπαμπάς ανήμερα της γιορτής της δεν πήγε όπως κάναμε οι πιο κοντινοί της..τι να σημαίνει άραγε??Εχουμε τρομάξει όλοι, φοβομαστε μην συμβει κάτι στον μπαμπά....εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ από την ώρα που το έμαθα!
Πέννυ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά στο όνειρο έχουν αμφίσημη εξήγηση, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Κάποιες φορές δείχνουν πλούτο και ευτυχία, κάποιες άλλες φορές είναι «φυλακή» και δυστυχία, λέει ο ονειροκρίτης.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Το κρέας με όλη την ποικιλία του είναι μια βασική πηγή τροφής για τους περισσότερους ανθρώπους. Λόγω της καθοριστικής σημασίας του στη ζωή μας, υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες για τα όνειρα με κρέας ανάλογα με το είδος και τον τρόπο μαγειρέματος που βλέπουμε...

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.