ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΥΜΩΜΑ

Καλημέρα. Είδα στον ύπνο μου τον σύζυγο μου ο οποίος πέθανε πρίν 10μηνες. Είδα ότι είχαμε επανασυνδεθεί μετά από έναν σύντομο χωρισμό και τον είχαν ξαναπάρει στην δουλειά του. Κάποια στιγμή τον είδα να ζυμώνει μέσα σε μία λεκάνη ένα μεγάλο αφράτο ζυμάρι το οποίο μάλλον δεν ήταν ψωμί, σε ένα πάγκο κουζίνας σε ενα σπίτι που μέναμε το οποίο όμως δεν είχε καμμία σχέση με κανένα από τα σπίτια που νοικιάζαμε. Εγώ γύρισα από την δουλειά και τον ρώτησα γιατί ζυμώνει εφόσον θα μαγείρευα τώρα που γύρισα από την δουλειά. Με κοίταξε και δεν μου απάντησε. Στον ίδιο χώρο ήταν μία πρώην ηλικιωμένη σπιτονοικοκυρά μας σε μία γωνία με μαύρα ρούχα και κάτασπρα μαλλιά (τα οποία έτσι είναι και στην πραγματικότητα) η οποία μας κοίταζε και δεν μίλαγε και η κόρη της καστανή με πράσινα μάτια η οποία μας έλεγε με κάπως ζηλόφθονο ύφος ότι χαίρεται που ξανασμίξαμε.Με αυτές τις δύο γυναίκες στην πραγματικότητα όταν φύγαμε από το σπίτι τους δεν είχαμε καλές σχέσεις. Τι σημαίνει αυτό το όνειρο?
ΚΑΙΤΗ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.