απογοητευση

Ημουν στο εξοχικο (που εχω να παω κανα χρονο) της οικογενειας μου με μια συγγενη μου (που αντιπαθει τον πρων μου)ημασταν στην αυλη και την ωρα που πηγα ανοιξω την πορτα να μπω μεσα στο σπιτι παρακαρει ακριβως εξω απο την αυλοπορτα ο πρωην μου και κατεβαινει.Η συγγενης μου γουρλωσε τα ματια της, ενω εγω σκεφτομαι ηρθε για να με διεκδικησει και μου λεει χωρις να πω το οτιδηποτε ηρθα αλλα οχι για να τα ξαναβρουμε(στ' αληθεια δεν εχουμε παει ποτε σε εκεινο το εξοχικο μαζι με τον πρωην)(εχω χωρισει περιπου 15 μερες στ αληθεια)
κατερινα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σχάρα χωρίς να είναι στη φωτιά, σημαίνει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.

Μπορεί, όμως και να λάβεις συγχώρεση για κάποιο λάθος που έκανες.