Νεκροί γονείς

Καλησπέρα. Είδα στον ύπνο μου τον πεθαμένο προ 17 ετών πατέρα μου όχι και με πολύ καλή εμφάνιση και όχι ιδιετερα καθαρό να μου λέει ότι εκει που είναι είναι πολύ ωραία και ότι είναι πολύ χαρούμενος. Την ίδια στιγμή είδα την μητέρα μου ή οποία έχει πέθανει προ 3τιας ηταν παρά πολύ όμορφη και καθαρή αλλά κάπως στεναναχωρημενη με κοίταξε και μου είπε "σε βλεπω κάπως αδύναμη θέλω να τρως" εδώ να σας ενημερωσω ότι περνώ μια περειπετια υγείας αυτό τον καιρό. Τέλος είδα και το γιο μιας φίλης που έχει πεθάνει 6 μήνες τώρα. Τι μπορεί να σήμαινει? Ευχαριστώ.
Μαίρη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς τσεκούρι, σημαίνει ότι έρχεται φιλονικία είτε στην οικογένεια σου είτε στην εργασία σου.

Επίσης,  αν ονειρευτείς ότι κρατάς ένα τσεκούρι στα δικά σου χέρια, δείχνει αποφασιστικότητα για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται ξεπεσμός και καταστροφή ή θάνατος.