ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΚΥΝΗΓΙ

ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ [ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ] ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥΛΙ. ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΕΛΕΙΩΣ , ΕΝΙΩΣΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.
ΜΑΡΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Ο ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος που βασίζεται στην ταχύτητα και στα κόλπα για να μας κάνει να πιστέψουμε κάτι που βλέπουμε ως αληθινό.

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Είδες άγαλμα στο όνειρο σου; Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για τα αγάλματα στα όνειρά μας. Διάβασε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.