Μαυρο τριανταφιλλο

Ιδα ,περπατουσα καπου γιρο ,γιρο βουνα , ημουνα μονη , περπατουσα στο εδαφος , το χωμα ητανε γρι ,οπος περπατουσα ,ξαφνικα μπροστα μου ανοιγει μια μικρη τρυπα και από κει βγαινει ένα μικρο τριανταφιλλο μαυρο ,τρομαξα και ξυπνησα .
Elsa Dede

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Το όνειρο με ξυράφι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με τα στοιχεία που εμφανίζονται σε αυτό, το είδος του ξυραφιού και το πως αισθάνεστε. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα ξυράφια.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.