2 φορες ονειρο με τον θειο

γεια σας, εχώ χάσει το θείο μου εδώ και 2 χρόνια.πέρυσι είδα ένα όνειρο εμφανίστηκε ο θείος και με φώναζε έλα έλα κοντά μου μη φοβάσαι άλλα δεν μπορούσα να τον πλησιάσω γιατί υπήρχε ανάμεσα μας ένα σκυλί πολύ άγριο που δεν με άφηνε.χθες πάλι είδα όνειρο βρεθήκαμε με τον θείο σε έναν δρόμο γνωστό τον αγκάλιασα φιληθήκαμε, ήμουν πολύ χαρούμενος και αρχίσαμε να περπατάμε ,περπατήσαμε περίπου 200 μετρά και μετά βλέπω να έρχεται προς εμάς μια όμορφη γυναίκα .εκείνη την στιγμή του λέω περίμενε λίγο αυτή είναι η γυναίκα μου .και ξύπνησα.
γιαν

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.

Ενα από τα πιο καλά όνειρα. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το πρόβατο στο όνειρό μας συμβολίζει ευτυχία.

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλύ οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.