Το μικρό κορίτσι και το σιντριβάνι

Καλησπέρα! Προχθές είδα στον ύπνο μου το πρώην μου να έρχεται να με πάρει με ένα άσπρο τζιπ από το πανεπιστήμιο για να πάμε στο δημοτικό που πήγαινε η μικρή του αδερφή (*στη πραγματικότητα δεν έχει μικρή αδερφή). Όταν με είδε για πρώτη φορά η αδερφή του με αγκάλιασε και μου είπε πως με αγαπάει. Ύστερα χάθηκα μέσα στο σχολείο και όταν πήγα να ανέβω μια μεγάλη σκάλα είδα τη μαμά μου με την αδερφή του πρώην μου να με περιμένουν και να της λέει η μαμά μου《να η μαμά σου 》. Ύστερα πήγα στο πάρτι του πανεπιστημίου που διοργάνωνε ο πατέρας. Καθόμουν στο ίδιο τραπέζι με 4 κορίτσια που αντιπαθώ. Η μία μου ζήτησε να της φέρω ένα πιάτο και εγώ το έπιασα και κατευθείαν το ξανά άφησα στη θέση του και αυτη νευρίασε. Στη συνέχεια ο πατέρας μου μου πρόσφερε ψάρι, λαχανικά και μία πάστα σοκολάτας. Εγώ πήρα τα λαχανικά και την παστα σοκολάτας αλλά του άφησα το ψάρι. Μετά βγήκα έξω από το χώρο που γινόταν το πάρτι και είδα ένα σιντριβάνι το οποίο δούλευε. Μπροστά στο σιντριβάνι ήταν ο πρώην μιας γνωστής μου και τσακωνόταν με το καλύτερο του φίλο. Ο φίλος του έφυγε νευριασμενος και κάτι άσχημο έλεγε για εμένα και τότε το σιντριβάνι σταμάτησε να λειτουργεί. Όταν πήγα και ρώτησα τον πρώην της γνωστής μου τι έγινε, αυτός πέταξε το κινητό μου στο σιντριβάνι, μετά πέταξε και εμένα μέσα και ύστερα βούτηξε και αυτός. Πήγε να με σηκώσει και με φίλησε. Μετά από αυτό ξύπνησα. Ήταν ένα περίεργο όνειρο και πραγματικά θέλω πολύ να μάθω τι μπορεί να σημαίνει!!!!
Λίζα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.