ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Καλημέρα σας, Ειδα στον ύπνο μου (κλεφτός υπνος πρωινού) οτι στο σπιτι μου, το σαλόνι μας ηταν άδειο εκτός απο τον καναπέ όπου ηταν λεει και στάση λεωφορείου. Βλεπω μια όμορφη πορτοκαλί γατούλα να παίζει και να μπαινοβγαίνει απο την χαραμάδα της κλειστής πόρτας (δεν εχουμε κατοικίδια στην πραγματικότητα) Στο άδειο πάτωμα του σαλονιού ηταν μερικά ποντικια και ηταν κ η γάτα εκει και τα κοίταζε στην αρχη, μετα άρπαξε ενα και το τράβηξε αλλου για να το φαει. Εγω καθόμουν και τα κοίταζα ολα αυτα κι οταν η γάτα άρπαξε το ποντίκι ειπα στη μανα μου που ηταν εκει "καλα! Τι τα εχουμε αυτα τα ποντίκια εδω μου λες;!!!" Στην στάση (καναπές) εν τω μεταξυ ηρθε ένας γέρος και εκατσε κατσε στραβά σχεδον πάνω στη μαμα και πήγα και τον μετακίνησα όπου ξάπλωσε στον καναπε τσαντισμένος να περιμενει. Ηταν και μια γριά που περίμενε που όπου την έβαζες στον καναπε καθότανε και περίμενε. Με ξύπνησε το μωρακι μου που κοιμόταν.. :-)
Μαρία Χ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.