Πεθερά

Είδα στο όνειρο μου να έρχεται η κουνιάδα μου και να μου λέει οτι της είπε η μαμά της,δηλαδή η πεθερά μου που είναι ήδη πεθαμένη οτι θα μου πάρει ένα από τα δύο παιδιά μου και οτι τον λόγο τον ξέρει ο κουνιάδος μου.
Αλίκη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.