Το ιδιο ατομο συνεχεια

Βλεπω συχνα στον υπνο το ιδο ατομο που τυγχαινει και να μου αρεσει. Αυτο δεν γινοταν απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα ή γνωρισα. Η αληθεια ειναι οτι δεν μιλαμε και πολυ, πηγαινουμε στην ιδια ταξη ομως και σπανια λεμε ενα γεια. Προσπαθησα να το ξεχασω και να το βγαλω απο το μυαλο μου αλλα παντα ερχεται στον υπνο μου..Τι να κανω;; Και πειτε μου σας παρακαλω τι σημαινει αυτο;;
Χρυσοβαλαντω

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με ψυγεία δεν είναι συχνά, ωστόσο όταν τα βλέπετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ακριβώς είδατε. Γιατί ο συμβολισμός του ψυγείου αλλάζει ανάλογα με το πως το είδατε, άδειο ή γεμάτο, λευκό ή μαύρο.

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Η λέξη δούλος,  προήλθε από την αρχαιότερη λέξη δόελος και ίσως έχει ρίζες στο ρήμα δέω (δένω). Στην αρχαιότητα, δούλος ήταν ο εκ γενετής σκλάβος, δηλαδή εκείνος που γεννιόταν από γονιό σκλάβο, σε αντιδιαστολή προς τον ανδράποδο, δηλαδή εκείνον που υποδουλωνόταν σε πόλεμο.

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.