Δώρα,μαμά πρωην

Βλέπω την μητέρα του πρώην μου με διαφορετική εμφάνιση από την πραγματική να μου δίνει δώρα ρούχα που ήταν δικά της όταν ήταν νέα.Φεύγω για να τα φυλάξω και σκαρφαλώνω σε ένα μπαλκόνι για να τα αφήσω. Από εκεί πάνω βλέπω να σταματάει ένα φορτηγό γεμάτο πράγματα . Ρωτάω τι είναι αυτό , και ένας θείος μου που βρίσκεται εκεί (στην πραγματικότητα έχει πεθάνει)απαντάει ότι η κ Κούλα μου τα έστειλε όλα δώρο. Στην πάνω μεριά βλέπω ένα τεράστιο δέντρο για να το στολίσω τα Χριστούγεννα. Φεύγω από κει για να πάω να την βρω να την ευχαριστήσω για τα δώρα .Φτάνω στο σπίτι της , και περπατώ σε ένα διάδρομο με κλειστές πόρτες στολισμένες χριστουγεννιάτικα. Συναντάω στον διάδρομο και δυο ελαφάκια με χριστουγεννιάτικο στολισμό για το δάπεδο. Κατευθύνομαι στο δωμάτιο που νομίζω ότι θα την βρω , συναντάω στο δρόμο μου μια πόρτα ανοιχτή και φως μέσα. Σκέφτομαι ότι θα είναι εκεί, κοιτάω μέσα και βλέπω μια γυναίκα ξανθιά με άσπρα ρούχα , κάτι έκανε σε ένα πάγκο. Προχωράω , φτάνω έξω από το δωμάτιο που θέλω αλλά η πόρτα είναι κλειστή. Σκέφτομαι τι να κάνω να χτυπήσω ή όχι και αρχίζω να φωνάζω το όνομα της , για να με ακούσει και να βγει. Βγαίνει η γυναίκα με τα άσπρα , και μου λέει ότι δεν είναι εκεί και ότι δεν θ α έρθει απόψε γιατί έχει πάει να τακτοποιήσει κάτι θέματα για τον γιο της.Στεναχωριέμαι πολύ που δεν θα την δω να την ευχαριστήσω και τα μάτια μου γεμίζουν δάκρυα. Η γυναίκα μου λέει "Είμαστε οι 3 άγγελοι" Η κ Κούλα σου έχει αφήσει ένα σημείωμα και μην κλαις. Μου δίνει το σημείωμα και φεύγει. Διαβάζω….. "Με στέλνει η αδερφή μου να τακτοποιήσω κάτι πράγματα για την κόρη της." Και εκεί ξυπνάω . Υπήρχαν άλλες δυο γραμμές στο σημείωμα που δεν πρόλαβα να τις διαβάσω. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να σημαίνει?
Danai

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Αν δεις ότι είσαι παράνυφος, θα πάρεις μεγάλη χαρά.

Αν δεις άλλον παράνυφο, τότε θα μάθεις κάτι από κάποιον και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Το να δεις στάχτη δεν είναι καθόλου καλό όνειρο.

Συμβολίζει ότι θα έχεις αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ τα ερωτικά σου θα πάνε κατά διαόλου.

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.