Συμπλοκη

Είμαι φύλακας χρημάτων . Το βραδι η ομάδα φυλακών προσπαθούμε να φυλαξουμε το τσουβάλι με τα χρήματα σε υπόγειο χώρο εκτός κτιρίου όμως η είσοδος έχει χαλάσει. Εντωμεταξύ μες το όνειρο αντιλαμβάνομαι ότι έχει ξανασυμβεί αυτό σαν ντεζαβου και γνωρίζω ότι κακό θα συμβεί. Εμφανίζονται συμμορίτες με σουγιαδες . Είχαμε και μεις εκτός από μένα . Μας ακινητοποιούν όμως γρήγορα βγάζουμε τα τα μαχαίρια και μεις κ αφοπλιζουμε τους άλλους .στα χέρια μου έρχονται πολλά μαχαιρια μου πεφτουν καθως αρχιζει η μαχη. Αντιμετωπίζω δυσκολια στο ν επιτεθω αλλα και οι αντιπαλοι δε μπορουν να με καρφωσουν . Μαχαιρωνω τρεις απο αυτους δεχομαι και γω ομως μαχαιριες πονοντας .Τελικα με μαχαιρωνουν στο στηθος δεξια. Στεκομαι σε αμαξι και ολα παγωνουν. Νιωθω εντονη αιμοραγια απο τη πληγη και τη καρδια μου να χτυπα αριθμα και οσο περνα η ωρα να σίγει αδύναμη.ένιωσα και στάλες αίματος να φεύγουν από τη μύτη μου .δεν άκουγα τίποτα η εικόνα γκρίζα.δεν πονούσα όμως ένιωθα ζεστη ομορφα και τρόμο ομως. Έχει που έσβηνα εντελώς όλα ζωντάνεψαν.σαν επιστροφή .δεν ξύπνησα ομως Τ ονειρο συνεχίστηκε ομως σε άλλο σκηνικό το οποίο δε θυμάμαι. Παρακαλώ ακόμη και είναι μεγάλο δώστε κάποια εξήγηση.
αλεξης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λέει η παροιμία για αυτό το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να σχηματίζει λέξεις σκληρές για τον καθένα μας. Διάβασε εδώ την ερμηνεία των ονείρων με γλώσσα.

Τα κρεμμύδια φέρνουν δάκρυα και συνήθως τα αποφεύγουμε και για τη μυρωδιά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πηγή υγείας. Πως τα εξηγεί ο ονειροκρίτης;

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.