Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Συμπλοκη

Είμαι φύλακας χρημάτων . Το βραδι η ομάδα φυλακών προσπαθούμε να φυλαξουμε το τσουβάλι με τα χρήματα σε υπόγειο χώρο εκτός κτιρίου όμως η είσοδος έχει χαλάσει. Εντωμεταξύ μες το όνειρο αντιλαμβάνομαι ότι έχει ξανασυμβεί αυτό σαν ντεζαβου και γνωρίζω ότι κακό θα συμβεί. Εμφανίζονται συμμορίτες με σουγιαδες . Είχαμε και μεις εκτός από μένα . Μας ακινητοποιούν όμως γρήγορα βγάζουμε τα τα μαχαίρια και μεις κ αφοπλιζουμε τους άλλους .στα χέρια μου έρχονται πολλά μαχαιρια μου πεφτουν καθως αρχιζει η μαχη. Αντιμετωπίζω δυσκολια στο ν επιτεθω αλλα και οι αντιπαλοι δε μπορουν να με καρφωσουν . Μαχαιρωνω τρεις απο αυτους δεχομαι και γω ομως μαχαιριες πονοντας .Τελικα με μαχαιρωνουν στο στηθος δεξια. Στεκομαι σε αμαξι και ολα παγωνουν. Νιωθω εντονη αιμοραγια απο τη πληγη και τη καρδια μου να χτυπα αριθμα και οσο περνα η ωρα να σίγει αδύναμη.ένιωσα και στάλες αίματος να φεύγουν από τη μύτη μου .δεν άκουγα τίποτα η εικόνα γκρίζα.δεν πονούσα όμως ένιωθα ζεστη ομορφα και τρόμο ομως. Έχει που έσβηνα εντελώς όλα ζωντάνεψαν.σαν επιστροφή .δεν ξύπνησα ομως Τ ονειρο συνεχίστηκε ομως σε άλλο σκηνικό το οποίο δε θυμάμαι. Παρακαλώ ακόμη και είναι μεγάλο δώστε κάποια εξήγηση.
αλεξης

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.

Τα όνειρα με μπουλντόζα έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος της μπουλντόζας, την κατάστασή της και τι ακριβώς βλέπουμε ότι κάνει. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπουλντόζες στα όνειρά μας.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.