κουκουβαγια

ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ. Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΗΡΘΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ..
εφη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.

Κατά τον ονειροκρίτη, ένας φάκελος στο όνειρο σου προμηνύει ότι θα μάθεις νέα. Το τι είδους νέα θα είναι εξαρτάται.

Αν δεις ότι κλείνεις έναν λευκό φάκελο, όλες οι υποθέσεις σου στα επαγγελματικά θα τελειώσουν καλά και γενικά τα οικονομικά σου θα ανθήσουν.

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.