Πεθαμένη, ελληνικός καφές

Καλησπέρα σας, Είδα ότι πήγαινα στο σπίτι ενός φλερτ μου και περίμενα να κατέβει στην είσοδο του σπιτιού του. Το σπίτι, ο φίλος μου αυτός και ο χώρος ήταν όλα άσχετα από την πραγματικότητα, ακόμα και το πρόσωπο του φίλου μου. Ξαφνικά βρέθηκα να είμαι σε μία κουζίνα, με παράθυρο και ήλιο σχετικά και να φτιάχνω ελληνικό καφέ για μένα και βλέπω δίπλα μου μία θεία μου, η οποία έχει πεθάνει εδώ και 4 χρόνια και...το σημείο αυτό δε το θυμάμαι καθαρά....ήθελε να πιει καφέ και της είπα ότι ο δικός μου έχει λίγη ζάχαρη και δεν ξέρω αν θα σου αρέσει και φτιάχναμε κι άλλο καφέ, αλλά δεν ξέρω τελικά τι απέγινε με τους καφέδες...τον ήπιε, της τον έδωσα;;; δεν ξέρω. επίσης είχα και μία δυσαρέσκεια απέναντι στην θεία, επειδή παλιότερα είχε δημιουργήσει κάτι ίντριγκες στην οικογένεια, αλλά κατά τα άλλα στην πραγματικότητα δεν είχα κάτι μαζί της. το σημείο με την θεία και τους καφέδες με προβλημάτισε περισσότερο. Περιμένω τα σχόλια σας. Ευχαριστώ.
Σοφία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.