Θαλλασοφουρτουνα, μπλε σταυρουδακι και πλώρη

Γειά σας! Είδα ότι η μητέρα μου με παρακινησε να μπω σε ένα καράβι όπου ήταν αυτή και ο πατέρας μου. Πριν μπούμε μου πέρασε στο χέρι ένα γαλάζιο με κόκκινο βραχιόλι που είχε ένα σταυρουδακι επάνω. Εγώ φορουσα στο ίδιο χέρι και ένα γαλάζιο κομποσκινι .Μόλις μπήκα η θάλασσα ήταν καταγαλανη και ήρεμη όμως έβλεπα ότι ερχόταν καταιγίδα. Καθησα στην πλώρη του καραβιου και από το πουθενα η θάλασσα αγριέψε και εποιασε φουρτούνα ενώ το καράβι σηκώθηκε όρθιο και εγώ το κρατούσα να μην πέσει ενώ οι γονείς μου ήταν από πίσω μου στην άλλη άκρη του καραβιου και μου δίναν οδηγίες . Η θάλασσα ήταν γκρι και με πολλά κύματα και ο ουρανός επίσης γκρι με βροχή και αστραπές, εγώ όμως το κρατούσα όρθιο το καράβι παρόλο που ήμουν αβέβαιη για το τι και πως το κάνω.
Όλγα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Γενικά, το όνειρο με μύτη θεωρείται καλό σημάδι για τον ονειροκρίτη. Διαβάστε τις ερμηνείες.

Η πισίνα είναι μια από τις ανθρώπινες επινοήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της φύσης, μια και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το νερό και την κολύμβηση ακόμα και εκεί όπου κανονικά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πισίνες;

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.