ταξίδι με κάποιον

Βλεπω συχνα στα ονειρα μου πως είμαι σε ένα αμάξι με το αγόρι που μ αρέσει και έναν κοινο μας φιλο...και είχαμε σκοπό να κάνουμε έναν άγνωστο και μακρινό προορισμό. Αφού είχαν περάσει κάποιες ώρες το αγορι που μ αρεσε μ ακουμπουσε το χερι και μ το χαϊδευε ή και το αντίθετο... Όταν οι ακτίνες του ζεστού ηλίου άρχιζαν και φωτιζαν το αμάξι μας εγώ με το αγόρι κοιταχτηκαμε γεμάτοι αμηχανία και μετα απο λιγο με εάφησε στην αγκαλά του. Παρόλα αυτά εμείς συνεχίσαμε να κρατιομαστε χέρι χέρι μέχρι από ενα σημείο και μετά καθώς οδηγούσαμε βλέπαμε σκάλες με χρυσά κάγκελα και κοιτάξαμε ψηλα στην κορυφή ενός βουνού και αντικρισαμε μια μεγάλη εκκλησία που είχε χρυσά γύρω γύρω.σε κάθε στροφή που κάναμε για να φτάσουμε στη κορυφή βλέπαμε κ κτ διαφορετικό βλέπαμε πολλά παιδιά ντυμένα στα άσπρα και εβλεπα εμένα με το αγόρι που μαρεσει και όταν φτάσαμε στη κορυφή όλα έσβησαν.
Γεωργία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Τα παγωτά είναι τα αγαπημένα μας για το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα όνειρα δεν είναι τόσο καλός οιωνός.

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.