είδα την γιαγιά μου

Καλησπερα εγώ είδα την γιαγιά μου όνειρο πριν 40σαρανταρισει 2 φορές την μια να ειναι σπίτι της και να μ λέει τι κάνουμε εδώ μαζεμένοι αφού εγώ έκλαιγα και την έδιωχναν με θιμιατο αυτή ξανάρχοταν έρχεται η επόμενη ξαναντουκου την γιαγιά μ στην πόρτα του σπιτιού της να μ λέει το περιμενα τι ακριβώς περίμενε?
μαριναμ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.