εκδρομη

Πηγαμε εκδρομη με το σχολειο μου σε ενα μερος.Θα μεναμε μεχρι τις 4 το μεσημερι,παρ'ολα αυτα ειχαμε κλεισει δωματιο σε ξενοδοχειο.Στο δικο μου δωματιο ηταν αλλες δυο κοπελες η Ελενα και η Ευαγγελια,υπαρκτα προσωπα και τα δυο,η Ευαγγελια ειναι η καλυτερη μου φιλη.Πηγαμε να βγουμε απο αυτο το δωματιο που προηγουμενως ειχαμε τακτοποιηθει και εκεινη την ωρα εμφανιστηκαν 4 γυναικες τετραδυμες και ομοφιλοφιλες και δεν μας αφηναν να βγουμε παραμονο αν τους λεγαμε οτι ημασταν με το μερος τους γιατι αυτες επρεπε να ολοκληρωσουν μια αποστολη.Τους το ειπαμε τελος παντων φυγαμε απο το δωματιο και μετα πηγαμε στο διπλα δωματιο που ηταν τρεις φιλοι μας.Στα ξαφνικα εγω βρισκομαι μεσα σε ενα αυτοκινητο,για την ακριβεια βρισκομαι στην οροφη του με εναν αντρα και το αυτοκινητο πηγαινε παρα πολυ γρηγορα και προσπαθουσε να φτασει στο ξενοδοχειο.Μετα μεταφερομαι εξω,ηταν βραδυ και περπατουσαμε με φιλους μου στους πεζοδρομους την πολης οπου πηγαμε εκδρομη αλλα η ευαγγελια δεν ηταν μαζι μας και ετσι λεω σε μια κοπελα να την παρει τηλεφωνο ομως αυτην πατουσε το νουμερο και δεν καλουσε.Επικοινωνουμε τελικα και μας λεει οτι ειναι στο ξενοδοχειο.Εκεινη την ωρα εμφανιζεται μια παρεα μπροστα μας αγνωστη και ειχε ενα τεραστιο σκυλι το οποιο εγω φοβομουνα και ηθελα να αποφυγω και ολη η πολη ειχε γεμισει με τεραστια περιττωματα του σκυλιου.Επειτα βρισκομαι σε μια πλατεια απεναντι απο μια καφετερια καθισμενη σε ενα κρεβατι και εκει ηταν η αλλη κολλητη μου με εναν φιλο μας,αυτην μονο με τα εσωρουχα αυτος κανονικα ντυμενος.Απο το απεναντι τραπεζι της καφετεριας ενας αλλος φιλος μου και μου κανει νοημα οτι θελει να μου πει κατι μετα.Την επομενη στιγμη βρισκομαι σε ενα δωματιο με δυο κρεβατια χωρις ομως πορτα δεν ηταν κλειστο απο τον εξω χωρο,ισα ισα εβλεπες κατευθειαν το loby του ξενοδοχειου και εκει ειμαι με εναν αλλο φιλο μου και μια κοπελα και ειμαστε καθισμενοι στο ενα κρεβατι.Στο αλλο διπλα μας ειναι μια γνωστη μου με κοκκινα μαλλια ενω στην πραγματικοτητα εχει ξανθα και φιλιεται με εναν αγνωστο ενω αυτην εχει ηδη σχεση.Επειτα εμφανιζεται μια μεγαλη γυναικα φορωντας μονο το καλσον της και φωναζει σε εναν αντρα γιατι εκεινος την παρενοχλησε σεξουαλικα.Επειτα βρισκομαι σε μια πλατεια και βλεπω δυο καθηγητριες μου με μια ομαδα παιδιων απο το σχολειο μου να ψαχνουν σταση λεωφορειου.Τελος βρισκομαι παλι στο ξενοδοχειο και με πλησιαζει ενας γνωστος μου και μου λεει οτι του αρεσω.Τρεχω εγω το λεω στην παρεα του και αυτοι μου το επιβεβαιωνουν και επειτα τον βλεπω να πινει αλκοολ,τον πιανω απο το χερι και τον παω σε ενα δωματιο για να μιλησουμε (ολες οι πορτες απο το ξενοδοχειο και τα δωματια ηταν παντα ανοιχτες δεν μπορουσες να τις κλεισεις) και εκει ξυπναω.
Φενια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πρόσεξε αν δεις μια άδεια σούβλα, γιατί κάποιοι σε κατηγορούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν δεις σούβλα το Πάσχα με αρνί να ψήνεται καλά σημαίνει ότι θα έχεις καλή ζωή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν δεις το αρνί με αίμα πάνω, δηλαδή άψητο, σημαίνει ότι κάποιοι σε επιβουλεύονται και λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.