Πεθαμένοι

Πριν 2 μήνες πέθανε ο πεθερός μου και χτές είδα στον ύπνο μου ότι είχαμε τα 40 του. Έτσι όπως είμασταν μέσα στην εκκλησία έφεραν 3 φέρετρα γιατί είχαν και καλά 3 μνημόσυνα. Πήγα κοντά στον πεθερό μου και ήταν ζωντανός. Τον φίλησα λέει και του κρατούσα το χέρι και του είπα: Συγγνώμη που δεν ήμουν εκεί να σε χαιρετίσω πριν φύγεις (είχε διακομισθεί αθήνα πριν πεθάνει για εγχείρηση) και εκείνος μου απάντησε δεν πειράζει παιδάκι μου μην στεναχωριέσαι. του λέω πως είσαι εκεί που είσαι; είσαι καλά; μου λέει καλά είμαι εσύ τι κάνεις; και του λέω καλά είμαι!! μετά λέει έφεραν οι αδερφές του 1 μπαλτά και 1 μαχαίρι για να του κόψουν μου είπαν τα ράματα. πήγα στον παπά λέει και τον ρώτησα τι θα κάνουν αυτές στον πεθερό μου; και μου απάντησε ότι θα του κόψουν τα ράμματα (είχε κάνει εγχείρηση πριν πεθάνει). Όταν γύρισα εκεί κοντά του είχε πάρει εκείνος τα μαχαίρια και έκοβε κάποιας αδερφής του και καλά τα ράματα μόλις είδα οτι δεν έκαναν σε εκείνον κάτι ηρέμησα. τι να σημαίνει όλο αυτό;
Λέλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.