Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Πεθαμένοι

Πριν 2 μήνες πέθανε ο πεθερός μου και χτές είδα στον ύπνο μου ότι είχαμε τα 40 του. Έτσι όπως είμασταν μέσα στην εκκλησία έφεραν 3 φέρετρα γιατί είχαν και καλά 3 μνημόσυνα. Πήγα κοντά στον πεθερό μου και ήταν ζωντανός. Τον φίλησα λέει και του κρατούσα το χέρι και του είπα: Συγγνώμη που δεν ήμουν εκεί να σε χαιρετίσω πριν φύγεις (είχε διακομισθεί αθήνα πριν πεθάνει για εγχείρηση) και εκείνος μου απάντησε δεν πειράζει παιδάκι μου μην στεναχωριέσαι. του λέω πως είσαι εκεί που είσαι; είσαι καλά; μου λέει καλά είμαι εσύ τι κάνεις; και του λέω καλά είμαι!! μετά λέει έφεραν οι αδερφές του 1 μπαλτά και 1 μαχαίρι για να του κόψουν μου είπαν τα ράματα. πήγα στον παπά λέει και τον ρώτησα τι θα κάνουν αυτές στον πεθερό μου; και μου απάντησε ότι θα του κόψουν τα ράμματα (είχε κάνει εγχείρηση πριν πεθάνει). Όταν γύρισα εκεί κοντά του είχε πάρει εκείνος τα μαχαίρια και έκοβε κάποιας αδερφής του και καλά τα ράματα μόλις είδα οτι δεν έκαναν σε εκείνον κάτι ηρέμησα. τι να σημαίνει όλο αυτό;
Λέλα

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.

Η παρουσία αστυνομίας συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.