χωρισμος με τον συζιγο

Ανακαληπτο οτι παει και καθαριζει το διαμερησμα του ξανα με καπια αλλη.μετα τον βλεπω στο σπιτι της μαμας μου με καπιον και αρχιζει να γραφει τι δικεουτε σε κλατσα και εγω του δηνω χαρτι.εκρηψε το αυτοκινητο για να μην το παρω . Τα παιδια κιμηθικαν στη μαμα μου.αυτα εγινα μπρωστα στους γονοις μου και εδελφια μου. Επιτα δοκιμαζε παπουτσι λευκο το ιδιο και εγω αλλα εμενα ηταν αλλο σχεδιο.ξαφνικα βλεπω το λευκο να γινετε μαυρο. Να κηταζω το κε φαλη της να ειναι με ψυρες. Η δικη του μετα προσπαθουσαν να τον πισουν οτι ειναι τρελα. Ξηπνισα.
αντρη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Τα όνειρα με κλοπές, ληστεία ή διαρρήξεις έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προοιωνίζουν και προβλήματα. Δεν είναι όμως πάντα κακά όνειρα. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης...

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Τα ώριμα σταφύλια συμβολίζουν τη χαρά. Αν τα ονειρευτείς σημαίνει ότι έχει επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες, ενώ αν έχεις προβλήματα υγείας σύντομα θα τα ξεπεράσεις.