Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Το ίδιο άτομο

Καλησπέρα σας! Εδω και 4 μήνες γνώρισα έναν τύπο τυχαία σε ένα bar. Αυτόν τόν γνώριζε μια φίλη μου και μας σύστησε! Απο εκείνη τήν στιγμή άρχισε να μου τήν πέφτει αλλά με όμορφο τρόπο όχι χυδαίο! Μιλήσαμε για εμάς, χορεψαμε και μετα απο λίγο άρχισε τα φιλια στο λαιμό και γενικά ήρθαμε πολύ κοντά! Εγώ ντρεπόμουν και αυτός μου έλεγε οτι του άρεσω και θέλει να γνωριστούμε.έτσι αντάλλαξαμε τηλέφωνα και ότι άλλο είχαμε (Facebook ). Μου έστειλε αίτημα τον δέχτηκα, μιλήσαμε όλο εκείνο το βράδυ μέχρι το πρωί στίς 7 . Μετά απο εκείνη τήν μερα τίποτα, βρέθηκαμε κάνα 2 φορές τυχαία αλλά όχι κάτι σπουδαίο! Κατά διαστήματα δηλαδη αυτους τους 4 μηνες τον βλεπω συνεχεια στο ονειρο μου.Σημερα τον ειδα να ειμαστε μαζι ,να μιλαμε για διαφορα θεματα και με κοιτουσε με ενα πολυ εντονο βλεμμα .Σαν εκεινο που ειχε εκεινο το βραδυ! Γιατι ομως τον βλεπω συνεχεια;; βαρεθηκα να τον βλεπω στον υπνο μου
Δέσποινα

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο με πανέμορφα αρχαία αντικείμενα και αρχαία οικοδομήματα, να περιμένεις επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Μολύβι-μολυβάκι μου... Τι σημαίνει όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα ή περισσότερα μολύβια; Πότε είναι καλό και πότε κακό όνειρο;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.

 

 

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.