σεξ με πεθαμένο μετά από κυνηγητό

Καλησπέρα., είχα ένα όνειρο προχθές πολύ τρομακτικό. Είχα περίπου 15 χρόνια να δώ όνειρα (ίσως να έβλεπα αλλά δεν τα θυμόμουν το πρωί..) Κυνηγούσα μια θεία μου η οποία έχει πεθάνει εδώ και 2,5 χρόνια για να κάνουμε σεξ. Τελικά την έπιασα και κάναμε σεξ! Αναλύοντας το όνειρό μου ανακάλυψα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε το σωματότυπο που με ελκύει (πράγμα το οποίο γνώριζα και όταν ήταν εν' ζωή) και όμως ποτέ, Π Ο Τ Ε δεν την είχα "δει" ερωτικά, ούτε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό αυτό ούτε σαν παιδί είχα δει κάποιο ανάλογο όνειρο (πχ όταν πέρασα εφηβεία που οι ορμές είναι πιο έντονες κλπ). Θα ήθελα μια ερμηνεία ει' δυνατόν τόσον όσον αφορά το σεξ με πεθαμένο, αλλά και όσον αφορά το να κυνηγάς κάποιο πεθαμένο... Ευχαριστώ!
τρομακτικό όνειρο

Ετικέτες

-

πριν από 1 χρόνο 1 μήνας

Έχω δει παρόμοιο τελικά τι σημαίνει;

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι για τα ερωτικά μας. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παραλίες και πλαζ...

Το όνειρο με βαγόνι έχει δύο ερμηνείες.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα βαγόνι τραίνου σε ατύχημα, πχ. εκτροχιασμός, πυρκαϊά, τότε να πρέπει να περιμένετε σοβαρά προβλήματα σε διάφορες υποθέσεις. Και μάλιστα όσο πιο κακό είναι το γεγονός που θα δείτε, τόσο πιο άσχημα θα είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.