Ο δολοφόνος..

Μόλις χθες είδα ένα όνειρο που θα έλεγα ότι είναι το πιο περίεργο που έχω δει. Είδα ότι ήμουν ένας δολοφόνος ντυμένος στα άσπρα με μια μακριά υφασμάτινη ζώνη στο χρώμα του αίματος και με μόνο όπλο ένα ασημένιο στιλέτο. Με κυνηγούσε κάποιος -δεν ξέρω ποιος- και καθώς έτρεχα, κάποια στιγμή ακούμπησα έναν μαρμάρινο βράχο και από εκείνον τον βράχο άνοιξε μια πύλη και πέρασα μέσα. Είχε εκεί ένα τεράστιο δωμάτιο με τρεις μεγάλους άνδρες τους οποίους σκότωσα επειδή ένιωθα πως ήταν απειλή για εμένα. Μετά ξαναένιωσα πως απειλούμαι και βούτηξα σε μια γωνία στο πάτωμα και μάλιστα πέρασα μέσα από αυτό. Βουτώντας λοιπόν στο πάτωμα βρέθηκα να κολυμπάω κάτω από ένα ξύλινο δάπεδο -τα νερά ήταν θολά και ήταν σκοτεινά. Στην αρχή δυσκολευόμουν αλλά μετά συνήθισα. Αποφάσισα να ανέβω στην επιφάνεια και ξανά πέρασα μέσα από το ξύλινο δάπεδο και βρέθηκα να κολυμπάω στον αέρα σαν να αιωρούμαι. Καθώς κολυμπούσα στον αέρα κοίταξα δεξιά και αριστερά τον κόσμο που ήταν άνθρωποι ακίνητοι και ξένοι σε εμένα και άρχισα να κόβω τους λαιμούς τους αργά και καθόμουν και έβλεπα το πηχτό και μπορντό αίμα να κυλάει επάνω στο λαιμό και στα ρούχα τους... Γενικότερα πάντως το όνειρο ήταν σκοτεινό, λες και υπήρχε ελάχιστο φως τριγύρω.
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.