ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΛΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΨΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ.
Βάσω

Νίκος

πριν από 4 χρόνια 5 μήνες

Εγώ είδα στο όνειρο μου τον πατέρα μου ο οποίος δεν ζει να φοράει ένα Κωνσταντινατο φυλαχτό ολόιδιο με το δικό μου χρυσή αλυσίδα και σκούρο μαύρο το φυλαχτό, τι σημαίνει;

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Πολύ κακό όνειρο αν δείς αγκίστρι, κι αυτό γιατί ο ονειροκρίτης θεωρεί το αγκίστρι ένα από τα ισχυρά σύμβολα του κακού.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου λικέρ είναι οιωνός για δυσάρεστα γεγονότα.

Αν είσαι νέα γυναίκα ή άντρας και δεις ότι πίνεις λικέρ τότε να περιμένεις πίκρες και στενοχώριες.

Στην περίπτωση που δεις ότι φτιάχνεις ένα λικέρ για άλλον, τότε θα έχεις προβλήματα στην οικογένειά σου.

 

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.