Ο νεκρός πρώην αρραβωνιαστικός μου σε ένα δωμάτιο γεμάτο παιχνίδια

Είδα στον ύπνο μου χθες βράδυ τον πρώην αρραβωνιαστικό μου. Δυστυχώς πνίγηκε πριν από 3 χρόνια και αν και είχαμε να μιλήσουμε 12 χρόνια από όταν χωρίσαμε η είδηση του θανάτου του με σόκαρε πολύ. Είδα πως είμασταν ξαπλωμένοι σε ένα διπλό κρεβάτι σε ένα κατασκότεινο δωμάτιο και τον ρώταγα γιατί χωρίσαμε και με άφησε να φύγω. Προσπαθούσε να με καθησυχάσει και σηκώνεται από το κρεβάτι, ανοίγει την κουρτίνα και τότε βλέπω απέναντι ότι υπάρχει μια τεράστια βιβλιοθήκη γεμάτη παιχνίδια. Ήταν ήρεμος και όμορφος και μου έλεγε να μην ανησυχώ. Να σας πω ότι βρίσκομαι στην διαδικασία εξωσωματικής και περιμένω τα αποτελέσματα για το αν είναι επιτυχής η προσπάθεια την Παρασκευή 25.03. Περιμένω απάντηση σας. Ευχαριστώ πολύ
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.