Βυθιζεται το νησι

Καλησπέρα Ειδα στον ύπνο μου πως ήμουν στο νησί που μένω και πως περνουσα όμορφα την ημερα μου... Το απογευματακι, εκείνη την ωρα που πέφτει ο Ηλιος μέσα στη θάλασσά ο ουρανός είχε αποκτήσει ενα υπέροχο βαθύ πορτοκαλοκόκκινο χρωμα και η θάλασσά ηταν σκούρα μπλε... Φυσικά υπηρχαν και καράβια αραγμενα σε μαρίνες κάτι που έκανε το θέαμα άκρως μαγευτικό οποτε μπαίνοντας σε ενα κτήριο που δεν ηταν σπίτι μου άλλα γνώριζα πολύ καλά τον χώρο ανεβηκα στον τρίτο οροφο να φωτογραφισω αυτό το υπέροχο τοπιο. Για κάποιο λογο το κινητό μου δεν έβγαζε φωτογραφία οποτε και κατεβηκα κατω να ζητησω απο κάποιον άλλο ενα κινητό ή μια φωτογραφική μηχανη για να απαθανατισω την ήρεμη θάλασσά με τον κοκκινο ουρανο.. Με το που κατεβηκα και είπα σε οποίον ηταν κάτω να δει τη θεα είδαμε κοσμο μέσα στην θάλασσά να τους παρασέρνει ενω εκείνη φούσκωνε και σηκωνε κύματα Η στάθμη του νερου ανεβηκε κι άλλο και ξεπέρασε το υψος της προκυμαίας πολύ γρήγορα με αποτέλεσμά να σπρώχνει τους ανθρωπους προς το εσωτερικό του νησιού. Για κάποιο λογο εμείς κλείσαμε την πόρτα(για να μην μπει νέρο μέσα λογικά) και οτάν καταλαβαμε με τι ρυθμο φουσκωνε η θάλασσά τρεξαμε να ανεβουμε στον δευτερο και μετα στον τρίτο όροφο οπου και παρατηρουσαμε σταδιακά την βύθισή του νησιου σε μια καταμαυρη θαλασσα και εναν μαυρο ουρανο Απο το άγχος και τη στεναχώρια μου ξυπνησα και δεν έμεινα να δω τι απογιναμε... Μπορείτε να με βοηθησετε να το ερμηνευσω;
Αναστασία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, το σμαράγδι συμβολίζει τον έρωτα, την υγεία και την εκτίμηση αλλά ταυτόχρονα έριδες, ζήλιες και καυγάδες.

Αν ονειρευτείτε σμαράγδια σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και πιθανώς περιουσία από κληρονομιά για την οποία όμως θα σας προκαλέσουν προβλήματα άλλοι.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Αν είσα ανύπαντρη γυναίκα και δεις πως πλέκεις μαλλί θα παντρευτείς γρήγορα. 

Αντίθετα, το όνειρο με πλέξιμο είναι κακό για μια παντρεμένη. Προμηνύονται καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα. Αν όμως δεις τον άντρα σου να πλέκει, σημαίνει ότι κάνει σωστά σχέδια για το μέλλον.