Λεφτά και κλάμα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Αν δεις όνειρο ότι τσιμπάς κάποιον θα έχεις κάποια ερωτική περιπέτεια.

Αν δεις ότι τσιμπάς τον αγαπημένο σου σημαίνει ότι θα σε απογοητεύσει. Πρόσεξε.

 

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Τα κουφέτα στο όνειρο τις περισσότερες φορές είναι σύμβολο χαράς και ευτυχίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως μπορεί να σημαίνουν και το αντίθετο...