ΘΡΙΛΕΡ

ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΓΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΙΔΕΥΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΓΥΜΝΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΣΕΡΟ.ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΟΥ.ΤΟΤΕ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ Ο ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες. Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Τα όνειρα με κλοπές, ληστεία ή διαρρήξεις έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προοιωνίζουν και προβλήματα. Δεν είναι όμως πάντα κακά όνειρα. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης...

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.