Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Έλειπε κομμάτι του ούλου

Καλημέρα, Είδα στον ύπνο μου ότι είχα πάει στον οδοντίατρο να δει αν μπορεί να μου φτιάξει ένα κομμάτι του ούλου που είχα στο στόμα μου και μπανοβγαινε.Πήγα έβγαλα και του εδωσα αυτό το κομμάτι από το πίσω μέρος του στόματος και είχε πάνω του στην άκρη κι ένα κομματάκι από δόντι.Δεν με πονούσε καθόλου κ ο γιατρός είπε ότι δε μπορει να το φτιάξει και να το ενώσει.Όταν μου το ειπε εμένα δεν με πείραξε και πολύ που δε φτιαχνοταν γιατί εγώ με κάποιο τρόπο το είχα κόψει αυτό το κομμάτι μόνη μου.Το ούλο ήταν κομμένο βαθιά μέχρι το κόκκαλο.Τι σημαίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κατερίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.

Ο βουλευτής είναι σημαντικός παράγοντας της δημοκρατικής λειτουργίας. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα που βλέπουμε βουλευτές;  Όπως θα δείτε δεν θεωρείται καλό όνειρο...

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να ανοίγεις κάποια τρύπα ή λάκο, θα πέσεις έξω στα επαγγελματικά σου. Οι δουλειές σου θα αποτύχουν ή θα απολυθείς.

Αν πέφτεις σε κάποια τρύπα, θα πάθεις κάποιο ατύχημα.

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.