Έλειπε κομμάτι του ούλου

Καλημέρα, Είδα στον ύπνο μου ότι είχα πάει στον οδοντίατρο να δει αν μπορεί να μου φτιάξει ένα κομμάτι του ούλου που είχα στο στόμα μου και μπανοβγαινε.Πήγα έβγαλα και του εδωσα αυτό το κομμάτι από το πίσω μέρος του στόματος και είχε πάνω του στην άκρη κι ένα κομματάκι από δόντι.Δεν με πονούσε καθόλου κ ο γιατρός είπε ότι δε μπορει να το φτιάξει και να το ενώσει.Όταν μου το ειπε εμένα δεν με πείραξε και πολύ που δε φτιαχνοταν γιατί εγώ με κάποιο τρόπο το είχα κόψει αυτό το κομμάτι μόνη μου.Το ούλο ήταν κομμένο βαθιά μέχρι το κόκκαλο.Τι σημαίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κατερίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε ένα πολύβουο χρηματιστήριο, σύντομα θα έχεις απρόσμενα κέρδη.

Αν όμως δεις όνειρο ότι επενδύεις σε μετοχές, ίσως σημαίνει ότι θα χάσεις άσκοπα τα χρήματά σου.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Αν δεις ότι είσαι παράνυφος, θα πάρεις μεγάλη χαρά.

Αν δεις άλλον παράνυφο, τότε θα μάθεις κάτι από κάποιον και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.