κλειδωμενη σε σπιτι με νεκρους και εξω δολοφονο

Είδα όνειρο οτι ήμουν κλειδωμένη σε εναα άγνωστο σπίτι με τρεις αγνωστους που στην συνέχεια τους βρήκα δολοφονιμενους .εντωμεταξύ υπήρχαν ααιματα ακόμα και εκεί που δεν υπήρχε πτώμα,κάποιος με κυνηγούσε και ήθελε να με σκοτώσει (δεν ειμαι σίγουρη αν ήταν έξω από το σπίτι),δεν ήμουν μόνη μου ήταν και η αδερφη μου μαζί ααλλα πέρα από τον φόβο που είχαμε δεν προσπαθούσαμε να φυγουμε . Δεν ξέρω τι σημαίνει παντός εγώ γενικά δεν θυμάμαι εύκολα όνειρα εκτός κααι αν είναι άσχημα.
Αλίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.